Sociëteit Noordwijkerhout

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

2021 Stichting Ambulance Wens met spreker Ed de Goei

4 november 2021 ; 20:00 - 23:00

Beste SoN leden, 

Terug kijkend op een bijzonder geslaagd en interessant bezoek aan de Nobels Groep volgt hier de uit nodiging voor de SoN avond op donderdag 4 november. Deze avond is een week eerder dan gebruikelijk in verband met de activiteiten op 11 november.

Deze avond hebben we een spreker in de persoon van Dhr. Ed de Goei. Hij is vrijwilliger bij de stichting Ambulance wens”. Hieronder enige informatie betreffende deze stichting:

Stichting Ambulance Wens opgezet (26-2-2007)

Een gebeurtenis tijdens het werk van Kees Veldboer, ambulance chauffeur (en tevens oprichter van Stichting Ambulance Wens), werd de aanleiding voor de oprichting van Stichting Ambulance Wens.

Kees Veldboer maakte in Rotterdam tijdens een ambulancerit de laatste wens mogelijk van de inmiddels overleden, voormalig zeeman, dhr. Stefanutto

De stichting is dus opgezet om mensen te helpen die afhankelijk zijn van ambulancevervoer..

Onze missie

De missie van Stichting Ambulance Wens is om iedere terminale bedlegerige patiënt die aandacht te geven die hij/zij verdient, zodat de patiënt niet hoeft te overlijden zonder dat één laatste wens is gerealiseerd. Door het meemaken van deze gebeurtenis kan er wellicht voor de patiënt zelf en diens omgeving weer een beetje licht komen in die laatste dagen.

Echter omdat er maar één wens de laatste kan zijn en we die graag aan iedere patiënt gunnen helpen we iedere patiënt maar één keer!

Dat is wat wij willen bereiken. Levenskwaliteit toevoegen aan die laatste periode, zodat een klein deel van de ellende even opzij gezet kan worden.

Ook deze avond hopen we natuurlijk weer op een grote opkomst! En we zien er naar uit u weer te ontmoeten op een interessante en gezellige avond.
De koffie staat klaar om 20.00 uuen de spreker start  om 20.30 uur.
Let wel: Locatie deze avond is Van Der Geest.
Dan nog een mededeling van huishoudelijke aard. Omdat de SoN feestavond en de SoN avond van december erg kort op elkaar volgen stelt het bestuur voor om de SoN avond van december te laten vervallen. De spreker voor deze avond wordt dan  ingepland in april.
Hartelijke groet,

Namens het SoN Bestuur 

Fred van Rooyen

Gegevens

Datum:
4 november 2021
Tijd:
20:00 - 23:00

Aanmeldingen zijn gesloten voor deze bijeenkomst.