Archief

Verslag

13

April

2023

SoN was 13 april te gast bij Tulip  Experience Amsterdam, nu al het kleurrijkste bezoek van 2023!

De Tulip Experience Amsterdam avond was een grote happening, letterlijk en figuurlijk. De groep van meer dan 40 Son leden hebben onder leiding van Simon Pennings een rondleiding gehad en hij heeft ook de vele vragen uitgebreid beantwoord. We hebben een (nog) beter inzicht gekregen over onze bollenstreek en hoe daar mee om te gaan. 
Kortom weer een zeer geslaagde avond.
  
Simon Pennings

Verslag

09

Maart

2023

SoN bijeenkomst met gastspreker Harry van der Plas.

Donderdag 9 maart was het weer een ontzettend gezellige  SoN-avond bij Het Wapen.
De spreker, Harry van der Plas uit Katwijk, heeft een boeiend verhaal gehouden over maar een klein gedeelte van zijn ervaringen als ondernemer voor een drukbezochte avond met 4 nieuwe aspirant leden.
 
HarryvdPlas-SoN4
Harry van der Plas

Verslag

09

Februari

2023

Gezamenlijke bijeenkomst SoN en ONNO in Van der Geest met spreker Kevin Weijers.

 Zie fotoverslag.
Het verschil tussen kijken en zien

Verslag

12

Januari

2023

SoN bijeenkomst, spreker Rob Geerlings.

We zijn het jaar begonnen met een fantastische presentatie en verhaal van Rob Geerlings over het bedrijf Geerlings & Zonen en de overname door Dümmen Orange.
 
Hiervan getuigt de grote opkomst en de vragen aan Rob. Zoals we kennen van de SoN is het nog lang gezellig geweest en is Rob nog lang gebleven .
Rob Geerlings

Verslag

08

December

2022

SoN bijeenkomst over ABNAMRO’s betaalapp Tikkie zakelijk.

De Tikkie presentatie van Paul Groothuis en Denise Michels bij studio Royale was een groot succes. Meer dan 40 SoN leden waren aanwezig en twee aspirant leden namelijk Hans Edelaar en Gerard van de Meer. 

Een wervelende presentatie van twee enthousiaste sprekers hebben ons het ontstaan en de toekomst van Tikkie verteld en bij gebracht. Dank jullie wel Paul en Denise. Voor iedereen die de presentatie nog eens wil bekijken, bekijk dan de de foto impressie.
 
Bij de opening van de avond heeft Don ons eerst de nieuwe website laten zien op het grote scherm en daar het een en ander over verteld. We hebben nu ook een aanmeld-knop op site waarvan we graag willen dat iedereen daar gebruik van gaat maken.
 
Een ander verzoek is dat iedereen een portretfoto aanlevert voor het plaatsen bij de namen op de ledenlijst. Stuurt u svp uw portretfoto naar info@son-noordwijkerhout.nl.
 
Paul Groothuis, Denise Michels

Verslag

12

Januari

2023

SoN bijeenkomst, spreker Rob Geerlings.

We zijn het jaar begonnen met een fantastische presentatie en verhaal van Rob Geerlings over het bedrijf Geerlings & Zonen en de overname door Dümmen Orange.
 
Hiervan getuigt de grote opkomst en de vragen aan Rob. Zoals we kennen van de SoN is het nog lang gezellig geweest en is Rob nog lang gebleven .
Rob Geerlings

Verslag

26

November

2022

SoN Feestavond zaterdag 26 november 2022 in Grand Hotel Huis Ter Duin

Na twee jaar corona hebben we een geweldige feestavond gehad zoals de foto’s bewijzen.

Met meer dan 80 leden met hun partner hebben we mogen genieten van een zeer gezellig samenzijn. Huis ter Duin heeft ons goed verzorgd met een walking dinner uiteraard, aangestuurd door onze feestcommissie.

Aan het begin van de avond kwam illusionist Jeroen de Jong van Magic Entertainment en heeft de gemoederen aardig bezig gehouden met zijn Magic trucs. Later werd hij afgelost door zanger Paul Plezier uit Leiden die de sfeer binnen enkele minuten wist op te zwepen tot een echt feest en nagenoeg iedereen op de dansvloer wist te krijgen met zijn repertoire aan liedjes. 

Een onvergetelijke avond waarvoor iedereen bedankt!

Verslag

10

November

2022

KNVB Oranje met spreker Dennis Hogenboom.

Dennis Hogenboom uit Lisse heeft ons een boeiende uitleg gegeven hoe de sponsorpiramide van de KNVB werkt en wat ze allemaal nog meer doen, ook voor de locale clubs. Ongelooflijk hoeveel daarbij komt kijken en wat ons nog allemaal te wachten staat in de toekomst. Met name veel aandacht voor de jongeren hoe daar mee om te gaan. Moderne technieken worden daarbij niet uit de weg gegaan en we zijn er ook nog lang niet. Het is dan ook een heel uur stil geweest toen hij zijn verhaal vertelde. Er kwamen nog veel interessante vragen en Dennis moest nog minstens een uurtje blijven.

Wat een genot zo een heerlijke SoN-avond bij ons Wapen van Noordwijkerhout.
 
Dennis Hogenboom

Verslag

20

Oktober

2022

De mysteryguest heeft vele leden naar Café van der Geest gebracht. Wat een mooie donderdagavond.  

Door de samenwerking-en samenkomst van de ONNO, SoN en de Herenclub van de Zilk was het mogelijk met een opkomst van 130.  Iedereen bedankt voor jullie komst en interessante  vragen aan John van den Heuvel die hier met een [h]eerlijk verhaal op antwoordde. Een avond met het levensverhaal van John van den Heuvel. Begonnen als politie agent, rechercheur, undercover misdaad bestrijder en misdaad verslaggever. Over de 30/ 40 jaar van zijn bijzondere leven heeft hij uitgebreid en humoristisch gesproken. John is nog wat langer gebleken, gepraat met vele van ons, vragen beantwoord en genoten. Kortom een onvergetelijke avond. Ook de gezellige uurtjes hierna waren getuigen van een zeer geslaagde avond. Voor herhaling vatbaar. 

Ben je niet geweest en nieuwsgierig hoe het was, vraag het maar na 😉 en bekijk de foto’s.

John van den Heuvel

09

juni

2022

Geslaagde SoN avond met speciale gast Leienaar Tjeerd Scheffer

9 juni jl hebben we genoten van een zeer geslaagde SoN avond met spreker Tjeerd Scheffer over de 4-daagse in de Bollenstreek. Een echte Leienaar, zoals hij zelf zegt, die ondertussen alles van de bollenstreek weet, incluis straatnamen en vele mensen uit de streek. 

Tjeerd Scheffer

12

mei

2022

Geslaagde combinatie avond met ONNO

Daar waar kwaad en goed elkaar ontmoet. Met veel passie en overtuiging nam spreker Mathijs Zwinkels ons mee in de besloten en voor ons onbekende wereld van de ‘straat’.

Mathijs Zwinkels