Sociëteit Noordwijkerhout

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

2019 Intrigerend speekspel met spreker Frans Ooms

12 december 2019 ; 20:00 - 23:00

Beste SoN leden, terugkijkend op een zeer geslaagde feestavond bij Restaurant Dutch mag ik u mede namens het bestuur uitnodigen voor de SoN avond van donderdag 12 december aanstaande.

Ook dit beloofd weer een zeer interessante bijeenkomst te worden want tijdens deze avond wordt een presentatie gegeven door ons mede SoN lid: Frans Ooms.

Frans zal ons deze avond nader duiden welke strubbelingen gebiedsontwikkelaars rond Schiphol vanaf 1987 ervaren bij het realiseren van gebiedsontwikkelingen.

Het betreft de bedrijven Forward Business Parks 2000 N.V., N.V. LandInvest, waarvan Frans ruim 6 jaar directeur is, en Chipshol Holding B.Vvan de familie Poot.

Het gaat hierbij over de stelselmatige tegenwerkingen door de overheden van de private gebiedsontwikkelaars. Dit laatste heeft er zelfs toe geleid tot dat er door TeleVerde B.V., waar Forward en Chipshol gezamenlijk eigenaar van zijn, een rechtszaak is aangespannen tegen de gemeente Haarlemmermeer.

In het vonnis van de Rechtbank Amsterdam van 3 okt. 2018 is TeleVerde in het gelijk gesteld en is de gemeente veroordeeld tot het vergoeden van schade. Dit proces zal Frans toelichten aan de hand van een videoweergave die tijdens het pleidooi in de rechtbank Amsterdam is vertoond.

Kortom een intrigerend steekspel waarin we worden meegenomen door iemand die zeer nauw betrokken is.

De koffie staat zoals gewoonlijk in Het Wapen van Noordwijkerhout klaar om 8 uur en de presentatie start om half 9.

Tot ziens op de 12e!

Fred van Rooyen, secretaris

Gegevens

Datum:
12 december 2019
Tijd:
20:00 - 23:00

Aanmeldingen zijn gesloten voor deze bijeenkomst.