Sociëteit Noordwijkerhout

Home Archief paginatitel 2020 KTS Voorhout Presentatie plus diner

2020 KTS Voorhout Presentatie plus diner

Beste SoN leden,

Hierbij nodig ik u met veel plezier uit voor de SoN-avond van donderdag 12 maart aanstaande.

Ook deze avond zal “op locatie” plaatsvinden. We zijn, na in navolging van de bijzonder interessante avond vorig jaar, wederom te gast bij het Teylingen College, afdeling KTS, Leidsevaart 4 te Voorhout.

Deze avond zullen Lisanne Bergman en Roos Houwaart van RAL-92 samen met een van de leerkrachten ons het compleet vernieuwde techniek lokaal tonen. Dit lokaal is ingericht volgens de laatste stand der zaken op onderwijs en techniek gebied. Lisanne en Roos hebben, als stylist, het lokaal ingericht en Lisanne zal hierover ook een presentatie geven.

Daarnaast wordt er ook deze avond door de leerlingen van het Teylingen College een compleet verzorgd diner voor ons bereid. De leerlingen worden hierbij  ook deze keer weer aangestuurd door Arjan Houwaart en begeleid door meester kok Jean Jacques Menantou.

Voor bijpassende wijn en andere dranken wordt gezorgd.

Deze avond begint wel eerder dan normaal. De inloop in restaurant “De jonge garde” is tussen 17.00 en 17.30 uur met aperitief aan de bar.

Vervolgens zullen de presentatie, de rondleiding en het diner plaatsvinden. Waarna er na afloop nog gelegenheid is tot napraten.

Omdat het voor de voorbereiding van het diner noodzakelijk is het aantal te verwachten gasten aan te geven hierbij het dringende verzoek om even te melden als u deze avond niet aanwezig kunt zijn.

Met vriendelijke groet,

Fred van Rooyen