Sociëteit Noordwijkerhout

Home Archief paginatitel 2022 SoN bijeenkomst ABNAMRO’s betaalapp Tikkie zakelijk

2022 SoN bijeenkomst ABNAMRO’s betaalapp Tikkie zakelijk

Beste SoN leden,

Namens het SoN-bestuur informeer ik u dat de SoN avond morgen op donderdag 8 december NIET plaatsvindt in Het Wapen van Noordwijkerhout zoals eerder gemeld.

Er is namelijk iets mis gegaan bij de reservering.

Gelukkig hebben we Steven bereid gevonden zijn bedrijfsruimte beschikbaar te stellen en daarom vindt deze avond plaats bij: Studio Royale, Smederij 11 te Noordwijkerhout.

De koffie staat klaar om 8 uur.

De presentatie deze avond zal  gaan over het ontstaan van Tikkie als betaalmiddel en het waarom van de stap naar zakelijke toepassingen met diverse klant voorbeelden. Kortom weer een zeer aktueel onderwerp. 

 

Paul Groothuis                             Denise Michels
 
Sales & Business Development Tikkie
Paul Groothuis is getrouwd met Ilse Duivenvoorde, de zus van (onze;-) Peter Duivenvoorde. Denise en Paul zijn collega’s binnen ABN-AMRO. Samen hebben ze een uitgebreide presentatie voor ons in petto.
 
Voorafgaande aan de presentatie zullen Rob Kool en Don van der Kamp een korte intro geven over de vernieuwde SoN-website, deze start om half 9.
 
Tevens zullen op deze avond Gerard van der Meer, Erik Hogervorst en Hans Edelaar als aspirant lid aanwezig zijn om kennis te maken.
Tot ziens bij Studio Royale!
Vriendelijke groet,
Het SoN-bestuur